Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Kollat på desperate housewives hela morgonen(är nu på säsong 4 avsnitt 13 efter att jag började om från första säsongen 3,5 vecka sen)  och väntar nu på bussen för och träffa Bella.



Kvällsmys med familjen






God morgon❤️

  Nu ska vi upp och äta frukost för att sen åka in till stan och shoppa samt träffa Bella 😊


Efter 1 vecka kommer jag äntligen hem till mina bebisar




Detta köps in för min resa till Polen





Mys kväll med mig själv och desperate housewives






Saknaden kommer bli stor

Fick reda på något hemskt idag... Om 7 år kommer all kakao vara slut.. Så då blir det ingen choklad !!! Asså hur i helvete ska jag klara mig? Anton sa idag" jag gillar när tjejer äter choklad, ni blir så snälla då" bye boys vi kommer bli rena rama helvetet utan våran choklad... Kan nån snäll klok vetenskapsman komma på något bra nu riktigt fort så vi aldrig blir choklad lösa !


Varje gång det kommer upp, skär det som en kniv i bröstet.





Syynd

Varit sjuk alldeles för länge.. Blir galen å måste träna. Känner att jag börjar ligga efter och det känns. Och det känns långt från bra. Tänkte testa springa 2km varvet i Rasbo spåret men har så svårt att andas men borde få det att funka. Har inte tid att vara sjuk hela tiden. Det är bara deprimerande. Riktig DISS

Kvällsaktivitet

Myser med kissen som äter min cheesecake och kollar på desperate housewives ❤️❤️ 


True, nån som vill göra det i Uppsala




Lite smått om helgen


Var på stan med mina underbara vänner igår, vi träffade lite folk å sen drog vi till Rasbo där det skulle hända lite mer men var ganska dött. Vi åkte hem och jag sov  hos melina där jag även spenderade hela denna dag. 

Lördag i stallet

Varit på en rolig och tråkig ridtur med Bella. En av mina hästar blev sjuka. Det var ingen rolig syn, han ramlade ihop och fick ett sår. Han fick sedan gå i hagen och istället fick våran islänning följa med på ridturen. Bella hade väldigt  svårt att komma upp på hästen både med och utan stigbyglar,  och jag lyckades inte korta stigbyglarna på westernsadeln. Annars gick allt bra och det var otroligt mysigt. Bella var väldigt duktig på rida, då hon inte ridit förut.


My boo

Myser till tusen i onepiece med Bella och kollar på "my awkward sexual adventure " (haha det är en komidi ) finns på swefilmer.com




Idrott


Idag hade vi så kallad teori på idrotten, tycker dock inte man kan kalla de, mer livräddning, vi fick öva på larma, stabilt sidoläge och den där när man blåser genom munnen å trycket på bröstet, kommer aldrig ihåg vad det heter men skitsamma!  

RSS 2.0