Ska bli smal nu i sommar

Ska nog börja simma, typ 1km 1 gång i veckan, de får man as fin mage av, måste bara få med mig Linn på det.


Yoga pass med mammi

Yoga är avslappnade och ett bra sätt att träna, jag rekommenderar det till er alla!


Hey guys

Igår blev det mycket mat med marshmallows grillning, vi åt middag vid 23:15-23:30, så blev väldigt sent men de var för att sista loppet slutade 22:30 å alla va inte hemma förens 22:55. Men det funka ändå, så har det blivit alla år vi har åkt hit. Idag ska vi äta glass och bada i Trosa havsband som ligger vid en kamping. Mer bilder kommer nog sen.


ever since I met you, nobody else is worth thinking about..

.


<3

Följ min Twitter, @emeliijohanss


Miss my baby

Så otroligt valpsjuk ! Vill vara med Stephanies lilla Ed, försöker övertala min päron om å köpa honom men går Inge bra.. Vill bara ligga å mysa med honom hela dagar och nätter. Finns inget bättre en vovvar <3


Framme i Trosa

Min sovplats, Lina kommer få sova bredvid mig✌(Ah på egen madrass). Ska om nån timme ner till stads loppet å heja på alla från våran lilla "by" haha.


På väg mot en mycket liten ort

Åkte med fullpackad bil hemifrån klockan 1! Inte framme än, ca 1 h kvar..lyssnar på musik, dricker vatten och äter persikor ✌har även tidningen "BILD"


Hellooo bitches

Varit hos mormor och morfar hela dagen. Morfar har haft "privata" moppe lektioner för mig, kört i typ 3,5h haha, sjukt trött nu! Imorgon åker vi till Trosa för å springa stads loppet (ska inte vara med i år pga att jag varit sjuk och inte fixat knä stöd..) blir kvar hela helgen, tillbaka på söndag kväll nån gång. Puss god natt


Löve

.


Vi bah chillar i solen✌

.


Det blir inte alltid som man vill.

Och jag vet inte vad jag ska ta mig till


.

Film med Melina igår igen, skräck ofc! Haha, åkte hem vid 9 för å ta de lugnt eftersom jag är så förkyld å hade ont i huvudet så orkade inte sitta ute med alla i Rasbo. Men hade ont i huvudet typ hela natten så de sög juh.. Hade även världens äckligaste konstigaste dröm.. Fy fan..


Så otroligt söt


Jag älskar dig så mycket..

.


Vill ha den här valpen!..

Älskade lilla vännen


Shopping

Köpte 2 tröjor på bikbok och fick ett litet paket med ett par örhängen och ett Nagelack. Bytte ett par shorts till en mindre storlek och åt lite fika med Linn. Vi fick även en varsin ros av jälla Joel som önskade oss en trevlig helg. Han informerade även oss om att inte dricka för vi vill inte hamna i en fyllecell, för han hade sätt mig ett antal gånger onykter på stan. Hahah skön kille.
Ha en trevlig dag, puss hej!


Äns inte cp

Jag vet inte vart jag står i dina ögon men i mina är du allt..


Hihi

Moster Suss (min bonus mammas syster ) kom idag med min födelsedags present hihi, fick en Victoria secret lotion och nagel smycken eller vad man ska kalla de 😊 as nöjd!


Mot staaaan!

Sms mig om ni vill träffas senare ✌


Skolavslutning !

Hihi


Fun day

Vi åt middag på stan igår och jag(Emelie) köpte ett linne på Gina för 149kr. Träffade David sen tog vi bussen hem till Fredrik och va med honom och Marcus. Vi va hemma runt 1, träffade även Joel och Coffe på vägen hem, haha ja Joel va i sitt sötaste och roligaste humör. Puss hej


Haha

Haha våran lärare asså😂 bästa ever!


Love U.

Utan varandra är vi inget. Puss min älskade ❤


Dagens sanna ord.

.


.

Chill kväll med Linn och många andra✌


Emmys student 🎉

.


Pain

Träningsvärk i låren å förjävla ont i knäna efter en träning igår utan knä skydd.. Tror jag ska lyssna på vad bilden säger.


Fuck this

.


Kill me..

Trött som fan å ska strax på löp och fys träning.. Yeey👍


Bästa

Underbara Melina kom på fika å då fick jag lite Ref produkter, tack hjärtat <3


Dagen har varit as bra

De jag fick idag var
Moped
Parfym
850kr
Blommor
Lykta
Kajalpenna
👍👍 + att efter maten fick jag pannkakstårta (har ingen bild på den)


15 y/o🎉

Tack alls underbara vänner !


Kärlek

Saker jag hittade som jag starkt funderar på om jag ska köpa


Små shopping

Var i stan å handla mat inför imorgon å då fick jag dom här söta skorna 😊


Mys med bästavän <3

Film mys framför breaking dawn part 2 i Linns säng, då hennes mammas kille kommer in med glass med hackade mandlar och varm banan! Så otroligt perfekt 👌


Mys kväll

Stoffe och jag gjorde första doppet i näset✌


RSS 2.0