Holmlunds

Funderar på köpa nån av dom här jackorna :/


Allt från Holmlunds

Köpte de här på Holmlunds rea. Svarta klänningen är jätte fin som linne oxå (y)


Words

.


Myys !!

.


Sleep over AT Melinas

.


In love <3

Kär i den här underbara killen! Måste övertala mina päron !! <3 <3 <3


What you need

.


Dom perfekta körkortsfrågorna

Tips till dig som ska ta Am körkort (EU-moped).

Ett enklare och roligare sätt att plugga körkortsfrågor på inför ditt teori prov.

Där kan du köpa medlemskap för olika månader och träna obegränsat för att känna sig säker och väl förberedd.  Jag tyckte det va svårt att lära sig utifrån boken jag fick på mina teori lektioner, men tyckte ändå att jag kunde det hyfsat bra. Resultatet kom efter mitt prov i Västerås. Frågorna där stämde inte överens riktigt med vad jag lärt in tidigare.  Därför ser jag ett stort behov av hemsidan till nästa prov. För ert eget bästa så att ni inte behöver lägga ut mer pengar på fler teori prov så tycker jag att ni ska köpa minst 1 månad för 248kr och plugga ordentligt så att ni klarar provet på första försöket. Lycka till.

 


Tänk på de nästa gång ni hör något.

.


Öregrund med familjen

.


road trip

Moppe tripp till donken med Melina✌


Krök!

.


SOOOL

De är så här vi rullar


Fotografering.

 
Sofia 
Dolly & Sofia
 
Sofia & Jackson
 
 
 
Min undrebara älskling Dolly <3
Dolly & jag
 
 
 
 

Kalla aldrig en kvinna hora för att hon har sex. Jag antar att din mamma inte skapade dig genom att rita?

Mot stan med Melina får å träffa Linn och göra lite ärenden.


New in

Allt från H&M


It can't always be like this

You continue to break my hear, i'm disappointed. Don't understand that your friends will let you keep going. Are you ever going to tell me the truth. i'm tired of this. Tell me now so i don't need to wonder,because you are both the best and worts in my life. Will never find someone like you again. I would literally die for you. but I will always live whit a hope..


Älskade

Chill kväll med Linn Melina Joel Bella Fredrik som slutade med att jah och Melina har film kväll i hennes säng ❤


Fucking amazing

 

Grillat som vanligt babes

Laddar upp med mat i magen inför ikväääääll!








👍

.


Födelsedags friande

Va till min Gammel mormor i eriksberg tillsammans med de närmsta i släkten och firade hennes 91 års dag med mycket skratt mat och fika. Tog inga bilder igår men aja! Outfit för kvällen får ni iaf.


Whopwhop

Det är så här vi rullar!




Gårdagen

Solade en stund med Bella innan vi började grilla hos mig. Värsta gosigos middag med Melina, Bella och Henke. Lite senare kom Fredrik, Joel och Coffe. Rökte lite vattenpipa och sen åkte vi hem till Fredrik och ba chillade. Sjukligt bra dag!










Allt kan hända

Spel å en natt tur på moppe till gamla skolan i frötuna.


Love

Inväntar Melina å Linn, kommer bli en mys kväll <3


Mys med finaste Bella

Älskar dig hjärtat <3


Helgen levererar ✌

Med Isabel och Linn 💕


True

Love u


Krutudden med Linn.

Vi cyklade från min sommar stuga ner till centrum å chillade lite <3


Bra dag

Stan å frukost på donken men Linn sen drog jag och Lillsyrran till Stephanie å myste med de hundar som hon lämna kvar med oss, (hon va tvungen att åka å besiktiga en av amstaff valparna för att de kom en köpare som ville ta med den hem med engång) vi blev kvar ca 5h, jätte mysigt men snart har alla valpar flyttat :( åkte tillbaka till stan med 17:33 tåget å köpte mat på donken som vi åt framför tv i min syrras lägenhet ✌ på kvällen kom Linn Bella å Emil. Vi kollade på "stay Alive" as läskig å äcklig film men Emil va tvungen å dra i början av filmen vilket va as synd för fan höll på dö när jag såg filmen !.. Aja ska sova! Natti


Rullsand med familia

.


Sommar <3 <3

Helt underbar dag med Melina och hennes familj å några vänner i Öregrund. Först åt bara jag och Melina en varsin sallad på klipporna och solade i 2,5h. Jag doppade mig en gång å sen kom Stefan och Tommy med båten å körde oss till en liten ö. Jätte mysigt. Vi åkte till öre vid 12 och va hemma vid 19


Life is hard

Vet inte vad jag ska ta mig till, jag bara förstör för mig själv. Antagligen är jag väl för egoistisk ibland men vill inte förlora dig vilket värkar närmre än någonsin.. Jag vill att allt ska bara bli bra, som de va om inte bättre man hur? Har inte kunnat sova på hela natten... Trött som fan å kommer väl inte sova de minsta bättre i natt heller.. Om du bara förstod, men du ser de inte på samma sätt som jag å de är svårt att förklara. Vill bara att du ska tro på vad jag säger å inte lyssna på andra. Jag tror på allt du säger, du betyder för mycket för mig.


I love you and miss you so much

Badat i Borgis (länna badet) med Linn David och krullis, nu ska jag mysa i sängen med min vovve å kolla på Pretty little liars ✌helt okej kväll, väldigt rolig å mysig faktiskt


Chill kväll ✌

.


Suug

En till kurs idag, vette fan om jag pallar.. Kommer somna för är så jävla trött


Varit på moppekurs

Varit på moppekurs med Rasmus i 3h.. Blev väldigt långtråkigt, bilresan hem blev mycket roligare haha


Myskväll

Kom nyss från affären med brori nu myser vi ner oss i soffan med gottigott framför pll på laptopen och någon barmfilm på tvn!






Tjäna pengar yao

Städa städa hahha


Chill kväll✌

.


RSS 2.0