Följ mitt nya konto




Hata..

Så jävla surt att jag inte kommer åt mitt konto på instagram och måste göra ett nytt.. Alla som man följt kommer man knappast ihåg vad de har för användarnamn å mina foton å följare Lixom..


Lite från Polen
















Nu är vi på väg




Imorgon åker vi till Polen

Haha jätte gammalt kort på mig och Felicia från dagis, men imorgon så sätter vi oss på flyget til Polen och blir borta 5 dagar. Så spännande.  


Livet på topp

Idag känns allt mycket bättre, shoppat, fått jobb, mamma har kommit hem, umgåtts med mina fina vänner Linn och Melina under kvällen. Är jätte trött nu pga sömnbrist från igår och jobbat hår med att inreda och öppna nya butiken idag. Men det känns bra. Hoppas på en natt fri från mardrömmar och sen kan de nästan inte bli bättre. Hade dock varit mysigt med sovsällskap ☺️ God natt alla söta❤️


New in

Allt är köpt på Holmlunds. Finns så mycket kläder jag vill ha i den butiken! Och vet flera saker jag ska köpa när jag jobbat ihop lite pengar där som anställd,  då jag även får 20% rabatt på alla mina köp👌 kan nästan inte bli bättre. Längtar som bara den!




Prao

Vi har haft prao en vecka på Holmlunds vilket va både jätte jobbigt tråkigt men endå kul och trevligt. Skönt att göra annat än å vara i skolan. Idag fick vi veta att vi båda fått jobb där. Överlyckliga! Äntligen lite extra pengar! Vi båda har även hittat jackor vi vill ha! Kärlek ❤️❤️ I helgen öppnas Holmlunds jul butik och det bjuds på glögg. Välkomna! Butiken ligger i lokalen smått och gott låg i förut. 


waynes

Åt en så fantastisk god lunch idag med Melina Emma och Linn. Fick även mitt is te med mango smak gratis. Det va bara min dag👌 



Bli bra nu mamma❤️❤️

Nu måste dom hitta något! Du kan inte bara åka in och ligga kvar under övervakning för att dom ser att något är fel men vet inte vad!! Blir arg ledsen å trött på Uppsalas läkare ibland.. :(


15/11-13

Imorgon är sista dagen på Holmlunds. Även fast de varit jobbigt så kommer jag sakna det. Men på söndag åker jag till Polen med yes event. Är rätt så nervös men det kommer bli kul❤️❤️Varit i skolan sen 12 och övat på våran redovisning, vi övade även på Lucia sångerna. Har inte speciellt vacker röst så det låter krig när vi 2 tjejer och 5 killar ska sjunga ljusa höga toner. Haha men de kommer nog bli bra. Jag ska få vara lucia. Kommer nog bilder på de senare.


Haloween fest

Blev inte precis som vi hade tänkt oss, nästa gång blir bättre 




Haloween lan i Rasbo

Efter 2 dagars lan å sovit några få timmar är jag svin trött.. Men haft de trevligt så de vare värt, visst kunde vissa saker ha gått bättre men aja. Ikväll ska jag till Storvreta med Bella och Linn.




RSS 2.0